Besøg også FTO Online booking Tilskud via sygesikring

Piskesmæld/whiplash

Har du pådraget dig et piskesmæld i nakken? Eventuelt med smerter ud i skulder/overarme.

Vi kan igennem en grundig undersøgelse hos en af vores Fysioterapeuter, udrede hvilket behandling der er bedst i forhold til dine symptomer.Du vil herefter opstarte et behandlingsforløb der er tilpasset dine behov.

Hvad koster det dig?

Du kan blive undersøgt hos vores Fysioterapeuter, ved at booke en undersøgelse her på siden. Prisen er afhængig af om du er lægehenvist, medlem af Sygeforsikringen Danmark eller har en sundhedsforsikring. Du er selvfølelig altid velkommen til at booke en tid, uden at være lægehenvist.

Se priser her

Fakta

  • Piskesmæld (whiplash)
  • Årsagen er som regel påkørsel bagfra eller bilsammenstød.
  • Symptomerne er akutte. De første 1-3 døgn har 3-5% af alle, som udsættes for piskesmæld moderat stivhed og smerter i nakken samt hovedpine. Et mindretal af disse (under 10 %) får mere langvarige smerter og stivhed med større eller mindre påvirkning af funktionsniveauet.

Hos os er du i gode hænder. Vi følger dig altid hele vejen.

Funktionel Fysioterapi

Spring køen over!

Book online her!
Besøg os på facebook

Funktionel Fysioterapi er vokset ud af vores lokaler på Tarupvej 80 og vil fra januar 2019 være at finde i vores nye lokaler på Thulevej 14 - godt 500 meter herfra.

Du kan læse mere om vores tiltag her: https://goo.gl/Kgc6Mg

I samme omfang bliver Funktionel Fysioterapi lagt sammen med vores træningscenter under navnet FTO - Fysioterapi Træning Odense.

Klik på billedet herunder for at gå til www.fto.dk

Mange hilsner
FTO (Funktionel Fysioterapi)