Besøg også FTO Online booking Tilskud via sygesikring

Diskusprolaps

Har du en diskusprolaps i ryggen? Eventuelt med smerter ned i din balle/ben.

Vi kan igennem en grundig undersøgelse hos en af vores Fysioterapeuter, udrede hvilket behandling der er bedst i forhold til dine symptomer.Du vil herefter opstarte et behandlingsforløb der er tilpasset dine behov.

Hvad koster det dig?

Du kan blive undersøgt hos vores Fysioterapeuter, ved at booke en undersøgelse her på siden. Prisen er afhængig af om du er lægehenvist, medlem af Sygeforsikringen Danmark eller har en sundhedsforsikring. Du er selvfølelig altid velkommen til at booke en tid, uden at være lægehenvist.

Se priser her

Fakta

Rygsøjlen, columna, består af en række knogler, ryghvirvler eller vertebrae, og som forbinder kraniet med bækkenet. Ryghvirvlerne er adskilt og beskyttet af en bruskskive, en diskus. Disse skiver er fyldt med en gelélignende masse, som virker stødabsorberende mellem hver ryghvirvel.

Rygmarven, som går fra hjernen til nedre del af ryggen, ligger beskyttet i en kanal på bagsiden af ryghvirvlerne. Fra rygmarven går der nerver ud til alle dele af kroppen, inklusiv arme og ben. Det er gennem rygmarven og tilhørende nerver, at hjernen kommunikerer med kroppen med hensyn til bevægelse, følelse og andre kropsfunktioner.

Skader mod ryggen eller slitage kan føre til, at en diskus sprækker, og indholdet presses ud i rygmarvskanalen, hvor det kan trykke mod nervegrene, som passerer ud af ryggen.

Tryk mod en nerve kan være smertefuldt, og fordi disse nerver går til forskellige dele af kroppen, vil smerte, prikken og følelsesløshed føles i disse dele af kroppen. Behandlingen af diskusprolaps rettes først og fremmest mod at fjerne trykket på nerverne, hvilket kan gøre en operation nødvendig.

Hos os er du i gode hænder. Vi følger dig altid hele vejen.

Funktionel Fysioterapi

Spring køen over!

Book online her!
Besøg os på facebook

Funktionel Fysioterapi er vokset ud af vores lokaler på Tarupvej 80 og vil fra januar 2019 være at finde i vores nye lokaler på Thulevej 14 - godt 500 meter herfra.

Du kan læse mere om vores tiltag her: https://goo.gl/Kgc6Mg

I samme omfang bliver Funktionel Fysioterapi lagt sammen med vores træningscenter under navnet FTO - Fysioterapi Træning Odense.

Klik på billedet herunder for at gå til www.fto.dk

Mange hilsner
FTO (Funktionel Fysioterapi)