Besøg også FTO Online booking Tilskud via sygesikring

Leddegigt

Hos Funktionel Fysioterapi er du garanteret behandling efter de nyeste retningslinier og din træning vil være i højsædet.

Alle tre klinikker tilbyder træning og behandling, både individuelt og holdtræning. Vi har desuden samlet de patienter, som er selvhjulpne i vores Træningsmiljø FTO på Thulevej 11 i Tarup.

Hvad koster det dig?

Er man diagnostiseret med Leddegigt, og din læge har henvist dig til Fysioterapi, er du dækket af den vederlagsfrie ordning og har derfor ingen egen betaling.

Fakta

  • Rammer 1-2 % af befolkningen, hyppigst blandt kvinder. Opstår som regel i flere led, hos nogle er nakkegener fremtrædende
  • Kronisk, tilbagevendende betændelsessygdom som særligt angriber små led i hænder og fødder
  • Starter oftest snigende i leddene i fingre og tæer. Leddegigt kan med tiden også angribe større led, er som regel symmetrisk.

Hos os er du i gode hænder. Vi følger dig altid hele vejen.

Funktionel Fysioterapi

Spring køen over!

Book online her!
Besøg os på facebook

Funktionel Fysioterapi er vokset ud af vores lokaler på Tarupvej 80 og vil fra januar 2019 være at finde i vores nye lokaler på Thulevej 14 - godt 500 meter herfra.

Du kan læse mere om vores tiltag her: https://goo.gl/Kgc6Mg

I samme omfang bliver Funktionel Fysioterapi lagt sammen med vores træningscenter under navnet FTO - Fysioterapi Træning Odense.

Klik på billedet herunder for at gå til www.fto.dk

Mange hilsner
FTO (Funktionel Fysioterapi)