Besøg også FTO Online booking Tilskud via sygesikring
fysioterapi_m_henvisning

Rygspecialist

Funktionel Fysioterapi kommer smerterne til livs

Oplever du tilbagevendende smerter i ryg og nakke? Har du forsøgt en masse behandlinger uden virkning? Funktionel Fysioterapi starter et forløb, hvor ekspertviden anvendes til at tilrettelægge individuelt tilpasset behandling, der sikrer dig den bedste behandling til din ryg eller nakke.

Funktionel Fysioterapi udvider deres behandlingstilbud, og kan nu tilbyde patienter med ryg- eller nakkeproblematikker et nytænkende forløb.

– Det er vigtigt for patienter med ryg- og nakkesmerter, at forløbet er skræddersyet til den enkelte patient. Vi kombinerer mange års erfaring og den nyeste forskning for at sikre vores patienter får den bedst mulige behandling så de kan komme smerterne til livs, siger fysioterapeut Michael Møller Rønaa

Forløbet består af en vurdering af dit specifikke problem, samt en forklaring på årsagerne til smerterne. Herefter vil eksperterne vejlede og instruere dig i lindrende øvelser, som gør både arbejdsugen og hverdagen lettere. 
Samtidig kan du træne sammen med en fysioterapeut så du er sikker på ikke at overbelaste din skade yderligere. Dette er i forvejen et af Funktionel Fysioterapis særlige kendetegn.

– Vi arbejder hele tiden på at give vores patienter de bedste løsninger, og ryg- og nakkesmerter er et af de problemer vi oftest støder på. Derfor er vi virkelig glade for, at vi nu kan tilbyde patienterne behandling af nogle af de dygtigste i branchen, siger medejer og fysioterapeut Mette Andersen.

  • Uden tilskud fra "Danmark"
  • Med tilskud fra "Danmark"
Rygspecialist første konsultation
500 kr
367 kr
Rygspecialist opfølgende behandlinger
400 kr
312 kr

Hos os er du i gode hænder. Vi følger dig altid hele vejen.

Funktionel Fysioterapi

Spring køen over!

Book online her!
Besøg os på facebook

Funktionel Fysioterapi er vokset ud af vores lokaler på Tarupvej 80 og vil fra januar 2019 være at finde i vores nye lokaler på Thulevej 14 - godt 500 meter herfra.

Du kan læse mere om vores tiltag her: https://goo.gl/Kgc6Mg

I samme omfang bliver Funktionel Fysioterapi lagt sammen med vores træningscenter under navnet FTO - Fysioterapi Træning Odense.

Klik på billedet herunder for at gå til www.fto.dk

Mange hilsner
FTO (Funktionel Fysioterapi)