Besøg også FTO Online booking Tilskud via sygesikring
imagesartrose

Slidgigt/Artrose & Smerter

Har  du smerter i dine led? Mangler du bevægelighed?

Vi kan igennem en grundig undersøgelse hos en af vores Fysioterapeuter, udrede dine symptomer, hvis vi mistænker Slidgigt/artrose henviser vi dig til din egen læge, for yderligere undersøgelser.

Se mere her: FTO G:lad “træning til slidgigt/artrose”

Hvad koster det dig?

Du kan blive undersøgt hos vores Fysioterapeuter, ved at booke en undersøgelse her på siden. Prisen er afhængig af om du er lægehenvist, medlem af Sygeforsikringen Danmark eller har en sundhedsforsikring. Du er selvfølelig altid velkommen til at booke en tid, uden at være lægehenvist.

Se priser her

Årsag

Artrose skyldes at brusken, der dækker knoglerne bliver nedbrudt. Hvilket  betyder, at knoglen nogle steder er blotlagt. Derfor bliver bevægelser smertefulde, især under belastning, og måske opstår der betændelse i leddet (inflammation).

Fakta

  • Slidgigt er almindeligt forkommende med stigende alder. Brusken i leddet forsvinder, og knogleflader kan skure imod hinanden med ledsagende smerter
  • Træning, aflastning og vægttab er vigtige tiltag ved slidgigt i leddene
  • Moderat træning, spadsereture, cykling, svømning, løbebånd kan være effektivt for at bibeholde bevægeligheden i leddene og reducere smerter
  • Idræt med store ledbelastninger under bevægelse frarådes. F.eks. fodbold, håndbold eller badminton

Artrose kan ramme alle led i kroppen. Det ses ofte i nakken, ryggen og hofte- og knæleddene. Årsagen til artrose er ukendt, men alder og belastning spiller en væsentlig rolle.

Hos os er du i gode hænder. Vi følger dig altid hele vejen.

Funktionel Fysioterapi

Spring køen over!

Book online her!
Besøg os på facebook

Funktionel Fysioterapi er vokset ud af vores lokaler på Tarupvej 80 og vil fra januar 2019 være at finde i vores nye lokaler på Thulevej 14 - godt 500 meter herfra.

Du kan læse mere om vores tiltag her: https://goo.gl/Kgc6Mg

I samme omfang bliver Funktionel Fysioterapi lagt sammen med vores træningscenter under navnet FTO - Fysioterapi Træning Odense.

Klik på billedet herunder for at gå til www.fto.dk

Mange hilsner
FTO (Funktionel Fysioterapi)