Besøg også FTO Online booking Tilskud via sygesikring

Nakkesmerter

Har du problemer med smerter i nakken? Eventuelt med smerter ud i skulder/arme.

Vi kan igennem en grundig undersøgelse hos en af vores Fysioterapeuter, udrede hvilket problem der er tale om og hvilken behandling der er den rette til dig. Du vil herefter opstarte et behandlingsforløb der er tilpasset dine behov.

Hvad koster det dig?

Du kan blive undersøgt hos vores Fysioterapeuter, ved at booke en undersøgelse her på siden. Prisen er afhængig af om du er lægehenvist, medlem af Sygeforsikringen Danmark eller har en sundhedsforsikring. Du er selvfølelig altid velkommen til at booke en tid, uden at være lægehenvist.

Se priser her

Årsag

Nakkeproblematikker kan skyldes flere årsager der kan nævnes: genetik, holdning, fysisk aktivitet, arbejdsstillinger, ulykker, artrose (slid) og psykiske faktorer.

Typisk opleves der smerter og nedsat bevægelse i nakken. Det kan desuden give hovedpine og i slemme tilfælde migræne.

Fakta

  • Nakkesmerter er hyppigt forekommende. I de fleste tilfælde svinder smerterne helt uden mén
  • Der kan være tale om nakkemyoser eller nakkehold med smerter og stivhed
  • Aldersrelaterede forandringer kan medføre forsnævringer omkring nerverødder, eller man kan udvikle en regelret diskusprolaps med føleforstyrrelser og styringsbesvær af den ene arm
  • Hvis man har vedvarende gener fra nakken, bør man udredes for andre mere sjældne årsager som f.eks. gigtlidelser, whiplash eller ledskred.

Hos os er du i gode hænder. Vi følger dig altid hele vejen.

Funktionel Fysioterapi

Spring køen over!

Book online her!
Besøg os på facebook

Funktionel Fysioterapi er vokset ud af vores lokaler på Tarupvej 80 og vil fra januar 2019 være at finde i vores nye lokaler på Thulevej 14 - godt 500 meter herfra.

Du kan læse mere om vores tiltag her: https://goo.gl/Kgc6Mg

I samme omfang bliver Funktionel Fysioterapi lagt sammen med vores træningscenter under navnet FTO - Fysioterapi Træning Odense.

Klik på billedet herunder for at gå til www.fto.dk

Mange hilsner
FTO (Funktionel Fysioterapi)