Besøg også FTO Online booking Tilskud via sygesikring
IMG_0715

Overvægt & Smerter

Vejer du for meget og har du med smerter i dine led og muskler?

Vi kan igennem en grundig undersøgelse hos en af vores Fysioterapeuter, udrede hvilket problem der er tale om og hvilken behandling der er den rette til dig. Du vil herefter opstarte et behandlingsforløb der er tilpasset dine behov.

Hvad koster det dig?

Du kan blive undersøgt hos vores Fysioterapeuter, ved at booke en undersøgelse her på siden. Prisen er afhængig af om du er lægehenvist, medlem af Sygeforsikringen Danmark eller har en sundhedsforsikring. Du er selvfølelig altid velkommen til at booke en tid, uden at være lægehenvist.

Se priser her

Fakta

Overvægt øger risiko for livstidsdomme såsom hjerte/kar sygdomme, diabetes, nyreproblemer, slidgigt og øget risiko for kraftsygdomme. Der er studier, der viser, at inaktivitet og dårlig livsstil øger risikoen for overvægt.

Hos Funktionel Fysioterapi får du hjælp til at komme videre. Du vil blive grundigt undersøgt og en plan for dit videre forløb vil blive lavet.
I vores eget træningsmiljø – Funktionel Træning Odense vil du kunne træne med andre mennesker med samme problemer som dig og du vil blive fulgt at en fysioterapeut så din krop bliver bygget op i det rigtige tempo.

Er der behov for behandling før du kan komme igen med at tabe dig, vil fysioterapeuten hjælpe dig, så dit forløb ved Funktionel Fysioterapi bliver en succesoplevelse.

Hos os er du i gode hænder. Vi følger dig altid hele vejen.

Funktionel Fysioterapi

Spring køen over!

Book online her!
Besøg os på facebook

Funktionel Fysioterapi er vokset ud af vores lokaler på Tarupvej 80 og vil fra januar 2019 være at finde i vores nye lokaler på Thulevej 14 - godt 500 meter herfra.

Du kan læse mere om vores tiltag her: https://goo.gl/Kgc6Mg

I samme omfang bliver Funktionel Fysioterapi lagt sammen med vores træningscenter under navnet FTO - Fysioterapi Træning Odense.

Klik på billedet herunder for at gå til www.fto.dk

Mange hilsner
FTO (Funktionel Fysioterapi)