Besøg også FTO Online booking Tilskud via sygesikring
IMG_1960

Rygsmerter

Har du smerter i ryggen? Sidder dine smerterne i lænderyggen eller midtryggen og er de konstante eller variere de? Du har eventuelt smerter om i brystet eller ned i benet.

Vi kan igennem en grundig undersøgelse hos en af vores Fysioterapeuter, udrede hvilket problem der er tale om og hvilken behandling der er den rette til dig. Du vil herefter opstarte et behandlingsforløb der er tilpasset dine behov.

Hvad koster det dig?

Du kan blive undersøgt hos vores Fysioterapeuter, ved at booke en undersøgelse her på siden. Prisen er afhængig af om du er lægehenvist, medlem af Sygeforsikringen Danmark eller har en sundhedsforsikring. Du er selvfølelig altid velkommen til at booke en tid, uden at være lægehenvist.

Se priser her

Årsag

Akutte smerter i forbindelse med en ulykke eller tiltagende smerter på grund af slid (degenerative lidelser), forkerte arbejdsstillinger, sygdom i ryggen, forkert holdning eller diskus problematikker.

Fakta

  • Alle har på et tidspunkt haft ondt i ryggen
  • Rygsmerter kommer hyppigt mellem 35 og 55 år
  • Kvinder og mænd er lige udsatte
  • Rygsmerter kan inddeles i akutte og koniske smerter
  • Rygsmerter kan skyldes dårlig holdning, forkert belastning eller opstået ved en ulykke.

Hos os er du i gode hænder. Vi følger dig altid hele vejen.

Funktionel Fysioterapi

Spring køen over!

Book online her!
Besøg os på facebook

Funktionel Fysioterapi er vokset ud af vores lokaler på Tarupvej 80 og vil fra januar 2019 være at finde i vores nye lokaler på Thulevej 14 - godt 500 meter herfra.

Du kan læse mere om vores tiltag her: https://goo.gl/Kgc6Mg

I samme omfang bliver Funktionel Fysioterapi lagt sammen med vores træningscenter under navnet FTO - Fysioterapi Træning Odense.

Klik på billedet herunder for at gå til www.fto.dk

Mange hilsner
FTO (Funktionel Fysioterapi)