Besøg også FTO Online booking Tilskud via sygesikring
IMG_1193

Skuldersmerter

Har du smerter i din skulder? eller smerter ned i armen?

Vi kan igennem en grundig undersøgelse hos en af vores Fysioterapeuter, udrede hvilket problem der er tale om og hvilken behandling der er den rette til dig. Du vil herefter opstarte et behandlingsforløb der er tilpasset dine behov.

Hvad koster det dig?

Du kan blive undersøgt hos vores Fysioterapeuter, ved at booke en undersøgelse her på siden. Prisen er afhængig af om du er lægehenvist, medlem af Sygeforsikringen Danmark eller har en sundhedsforsikring. Du er selvfølelig altid velkommen til at booke en tid, uden at være lægehenvist.

Se priser her

Årsag

Der kan være mange årsager til skuldersmater. Det kan været i forbindelse med overbelastning på jobbet eller skade under sport.
Typisk har man smerter i skulderen med nedsat bevægelse af arm som følge. Årsagen til skuldersmerter skyldes typisk betændelsestilstand i sener, ledkapsel, slimsække eller afklemning af sener og nerver.

Fakta

  • Skuldersmerter forekommer hyppigt. De kan skyldes overbelastninger i relation til ens arbejde eller mere akutte skader opstået under sport
  • De typiske symptomer er smerter, nedsat funktion og nedsat bevægelse af skulderen.
  • Irritative gener omkring senerne er hyppige. Slimsækkene kan være påvirkede, og ledkapslen kan være påvirket og medføre såkaldt frossen skulder
  • Behandlingen afhænger af årsagen til lidelsen, men de fleste tilfælde kan behandles uden behov for kirurgi

Hos os er du i gode hænder. Vi følger dig altid hele vejen.

Funktionel Fysioterapi

Spring køen over!

Book online her!
Besøg os på facebook

Funktionel Fysioterapi er vokset ud af vores lokaler på Tarupvej 80 og vil fra januar 2019 være at finde i vores nye lokaler på Thulevej 14 - godt 500 meter herfra.

Du kan læse mere om vores tiltag her: https://goo.gl/Kgc6Mg

I samme omfang bliver Funktionel Fysioterapi lagt sammen med vores træningscenter under navnet FTO - Fysioterapi Træning Odense.

Klik på billedet herunder for at gå til www.fto.dk

Mange hilsner
FTO (Funktionel Fysioterapi)