Besøg også FTO Online booking Tilskud via sygesikring

Ultralydsscanning

Ultralydsscanning er i dag en integreret del af den kliniske undersøgelse indenfor reumatologi og idrætsmedicin.

Med en scanner kan man danne sig et detaljeret billede af muskler, sener, ligamenter, slimsække og knogler, så detaljeret at man meget præcist kan bedømme vævets tilstand og på den måde udpege patientens problem.

Eksempelvis en betændelse i en seneskede, en irriteret achillessene eller en forkalkning i en senetilhæftning.

Vi kan imidlertid også bruge ultralydsscanning som et led i den fysioterapeutiske undersøgelse, da en scanning kan sætte os stand til at afgøre typen og omfanget af en given skade, så den mest optimale behandling straks kan iværksættes.

Derudover bruger vi ultralydsscanning til at vurdere effekten af det behandlingsforløb patienten er i gang med. Scanning er et objektivt måleredskab der meget præcist kan afgøre om en vævsskade eksempelvis heler som den skal, om en hævelse reduceres som ventet – eller om en muskel kan aktiveres som den skal.

Endelig kan en scanning også hjælpe os med at afgøre om en patient skal henvises til anden behandling (f.eks. medicinsk eller kirurgisk).

Se priser her

Hos os er du i gode hænder. Vi følger dig altid hele vejen.

Funktionel Fysioterapi

Spring køen over!

Book online her!
Besøg os på facebook

Funktionel Fysioterapi er vokset ud af vores lokaler på Tarupvej 80 og vil fra januar 2019 være at finde i vores nye lokaler på Thulevej 14 - godt 500 meter herfra.

Du kan læse mere om vores tiltag her: https://goo.gl/Kgc6Mg

I samme omfang bliver Funktionel Fysioterapi lagt sammen med vores træningscenter under navnet FTO - Fysioterapi Træning Odense.

Klik på billedet herunder for at gå til www.fto.dk

Mange hilsner
FTO (Funktionel Fysioterapi)